Дом за стари хора „Надежда” работи като дневен център или хоспис за стари хора, тежко болни или с деменция. Осигуряваме 24-часова квалифицирана грижа и рехабилитационни услуги в комфортна обстановка. Сърдечната връзка между персонала и настанените превръща хосписа в специално място за Вас и Вашите близки. Доброто отношение и цялостно удовлетворяване на нуждите на пациента е наша основна цел!

Homehope

Въпреки че повечето преходи не са лесни, наша отговорност е да се улесни процеса от смяна на средата, да превърнем дома в място, където пациенти и гости да се чувстват комфортно и удобно. Нашият екип от квалифицирани професионалисти помага за бързо възстановяване от операции, травми или тежки заболявания. Ние разбираме важността на създаването на удобна и грижовна атмосфера, независимо от това дали нашите пациенти са тук за краткосрочно лечение или дългосрочни грижи.

Основната идея на хоспис „Надежда”  е да надминем очакванията на своите пациенти и техните близки семейства.

Предоставяйки  най-високо качество на обслужване те самите да се почустват по-щастливи и удовлетворени след срещата си с нас. „Когато пациентите ни са гости”. Старчески дом “Надежда” отваря все повече центрове с различни местоположения за обслужване, създава по-широк набор от продукти и услуги, с които да достигнеи да отговори на вХоспис "Надежда"се по-голям кръг от хора изпаднали в затруднено положение.  Задачата ни е тези хора да бъдат обгрижени под зоркото наблюдениена квалифицирани специалисти с отношение и разбиране в една спокойна и тиха среда сред природата, удобна и комуникативна за посещение от близки и познати.

Домът разполага с дневен център за ежедневни занимания и упражнения. Столова за хранене, двор за разходки, всекидневна за отдих на пациенти и срещи с посетители. Организираме чествания, празненства, еднодневни екскурзии и различни занимания. Не ограничаваме новопостъпилите жители на дома да донесат свои лични вещи, книги и предмети, свързани със приятни спомени и приживявания. Помагаме им да създадат свой домашен уют, да се чувстват спокойно, удобно и да бъдат щастливи в новото им жилище.

Запишете се за нашия бюлетин
и получавайте най-новите неща покрай нас.