Въздух, хранене и кетъринг, вода са основни компоненти за воденен на един здравословен начин на живот.

Храненето до голям степен предпопределя нашето физическо състояние. Правилното преразпределение на мазнини, въглеходрати и белтъци, дава необходимото количество енергия на нашето тяло за да се справя с физическите и психическите усилия. Както и за всеки един така и за старите хора, храната трябва да е съобразена както с тяхното моментно здравословно състояние така и с техните желания и нужди.

Все по трудно се намира здравословна и питателна храна. Липсата на време и невъзможност ни кара да задоволяваме глада си с недотолкова полезни и качествени храни (лесни за приготвяне и продавани на всеки ъгъл).Независимо от конкретната диета, храната се приготвя от пресни и контролирани продукти при спазване на всички правила за хигиена и здравословно хранене, съгласувани с Агенцията по храните. Работим с различни видове диети като храната може да бъде и пасирана.

Не трябва да се забравя риска от хранителни отравяния от некачествена или неправилно съхранявана храна. Храната внесена от вън от близки и познати, задължително трябва да е със срок на годност. Пакетирана или сертифицирана с удостоверение за производсто.

Допустими и препоръчителни храни за внасяне от вън
  • Плодове и зеленчуциХранене и кетъринг
  • Кисело мляко
  • Млечни продукти
  • Вафли, бисквити, сладки
Запишете се за нашия бюлетин
и получавайте най-новите неща покрай нас.