Квартал Малинова долина е един сравнително нов, но бързо развиващ се квартал в пределите на София. В удобна връзка с автобуси, метро и околовръстен път. В близост до „СБАЛ по онкология“ и големи търговски центрове – магазин Икеа и София Ринг Мол. Основно квартала се състои от къщи в тихи и спокойни улички.

Стигайки до момента, когато трябва да оставим наш близък, познат, роднина на място за постояно обгрижване и наблюдение, веднага изкачат някои въпроси

Подходящо лие мястото за него/нея?
Удобно и комуникативно ли е за мен?
Съобразено ли е за неговото/нейното състояние и нужди?
Какво предлагат, което аз немога да му/и осигуря?
Правилно ли постъпвам или не?
Тези и още доста други въпроси започват да преиждат и да ни затрупват като лавина. Карат ни да се чустваме не сигурни и не уверени в това което правим. Стигне ли се до този етап най-вероятно наистина имате нужда от някаква помощ или поне съвет.
Това което препоръчваме е да се свържете по най-удобния за вас начин. От тук на татък може да си насрочим среща, на която да се запознаете с нещата и обстоятелства на това какво предлагаме ние и от какво реално имате нужда вие. Също така може да направите БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ по телефона с наш специалист.

Запишете се за нашия бюлетин
и получавайте най-новите неща покрай нас.