Има ли свободни места?
Да, в момента има свободни места за повече инормация се свържете с нас от страницата за контакти или позвънете на телефон: 0888 339873
Къде се намират домовете?

На разположение за настаняване имаме два адреса в София:
кв. Малинова долина ул. Евгени Силянов 7а
кв. Бояна ул. Белия кладенец 9

Каква е таксата и как става заплащането?
Таксата се определя в зависимост от състоянито и необходмите грижи. Осъществява се на ръка или по банкова сметка. За повече информация тел: (+359)888 33 9873
Какви хора се приемат за обгрижване?
Приемат се здрави и болни хора: Грижи и възстановяване за след инсултни, инфарктни състояния; Онкологично болни за палиетивни грижи; Кинезитерапия и рехабилитация след фрактури (счупвания); Деменция, Алцхаймер, Мозъчна склероза; Паркинсон и Множествена склероза; След хирургични интервенции; Сърдечно съдови заболявания, Анемии; Диабетно болни и други ендокринни заболявания и др.
Какво се предлага като услуги?
Денонощно наблюдение и обгрижване, хранене (сутрин,обед и вечер с допълнителни закуски, чай и кафе), ежедневен личен тоалет, къпане, фризъор, маникюр, педикюр, рехабилитация и кинезитерапия, физиотерапия, ерготерапия, лекарско наблюдения и контрол, консултации с лекари специалисти при необходимост и др.
Какво е необходимо за постъпване?
Копие на лична карта на домуващия и всякаква налична медицинска документация.
Кой осигурява медикаменти и санитарни материали?
Лекарствените средства се осигуряват от близките изписани по НЗОК. При желание и споразумение може да бъдат закупени и допълнтелно включени в таксата за обслужване.
Какви занимания се предлагат?
Разходки в двора и извън него, еднодневни екскурзи с организиран транспорт, честване на официални и лични празници, занимателни игри, организиране на местни концерти и изложби.
Какво може да се осигури допълнително?
Специализиран транспорт от легло до легло (линейка), Аспиратор, Кислороден апарат, Портативно ЕКГ, Осигуряване на клинични изследвания на място ( Пълна кръвна картина и биохимия), Биотрон, Глюкомер, Апарат за RR.
Обади се сега! Запази своето място през формата

Полезни мнения

Дом за стари хора НадеждаМоят баща – проф. Петьо Токов (коремен хирург 1-ва хирургия УМБАЛ “Александровска”) закъса рязко със здравето – изпадна в състояние на ступор и след дълго лечение в различни болнични заведения се наложи да бъде настанен в хоспис – спрях се на “Надежда”. Баща ми беше връщан буквално от отвъдното няколко пъти, единствено и само благодарение на грижите на персоналът на дома. За времето прекарано в дома, здравословното състояние на баща ми се подобри сигнификантно, за което аз и моето семейство сме изключително благодарни!

– Георги Токов

Полезно от нашия блог

 

 

Запишете се за нашия бюлетин
и получавайте най-новите неща покрай нас.